La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

Lundi le 2 juin 2014. N’oubliez pas! A près d'un mois du départ de la 101ème édition du tour de France! https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19.

Présentations similaires


Présentation au sujet: "Lundi le 2 juin 2014. N’oubliez pas! A près d'un mois du départ de la 101ème édition du tour de France! https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19."— Transcription de la présentation:

1 Lundi le 2 juin 2014

2 N’oubliez pas! A près d'un mois du départ de la 101ème édition du tour de France! https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19 N’oubliez pas! A près d'un mois du départ de la 101ème édition du tour de France! https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19

3 Coming soon! The Little Prince is an upcoming 3D computer animated fantasy film based on the 1943 novella The Little Prince by Antoine de Saint-Exupéry. The film is directed by Mark Osborne and the script is written by Irena Brignull. The film stars Marion Cotillard, James Franco, Rachel McAdams, and Jeff Bridges. The film will be released on October 7, prince-trailer/20495/

4 Mon. June 2nd -Book check, items back 7:25-8:25 1 st Period Class SENIOR Final Exam (60 min.) 8:31-9:31 2 nd Period Class SENIOR Final Exam (60 min.) 9:37-10:37 5 th Period Class SENIOR Final Exam (60 min.) 10:43-11:24 3 rd Period Class (41 min.) 4 th Period Class A Lunch (11:24 – 11:49) B Lunch (11:55 – 12:20) C Lunch (12:26 – 12:51) Seniors dismissed at 12:51 12:57-1:38 6 th Period Class (41 min.) 1:44-2:25 7 th Period Class (41 min.)

5 Mardi le 3 juin st Period Class (35 min.) Finish painting, awards, & FFF 2 nd Period Class (36 min.) See “the rocket”, awards, FFF 3 rd Period Class Final - ALL GRADES (90 min.) 4 th Period Class SENIOR Final Exam (60 min.) Same as 2 5 th Period Class See “Tintin”, awards, FFF A Lunch (11:24 – 11:49) B Lunch (11:55 – 12:20) C Lunch (12:26 – 12:51) Seniors dismissed at 12:51 6 th Period Class (41 min.) Same as 5 7 th Period Class (41 min.) Same as 2, 4

6 WEDNESDAY, JUNE 4 (Sr. Awards Ceremony, 9:30am, Auditorium) 7:25-8:55 2 nd Period Final Exam GRADES 9-11 (90 min.) 9:05-10:35 1 st Period Final Exam GRADES 9-11 (90 min.) THURSDAY, JUNE 5 (Graduation Practice, 10:30am, Lg. Gym) 7:25-8:55 4 th Period Final Exam GRADES 9-11 (90 min.) 9:05-10:35 5 th Period Final Exam GRADES 9-11 (90 min.) (Buses will run at 10:45) FRIDAY, JUNE 6 7:25-8:55 6 th Period Final Exam GRADES 9-11 (90 min.) 9:05-10:35 7 th Period Final Exam GRADES 9-11 (90 min.) (Buses will run at 10:45)

7 F 3 1.Donnez-moi vos livres! 2.Finissez les peintures! 3.Seniors: Les examens dans le couloir!

8 F 2 ALL 1.Vote--Best board game: per. 4 (tie) & per SEE: movie: “The Rocket” AS YOU WATCH: I’ll call you up to turn in books to me or give me your receipt that proves you already turned it in! Those who want to study, may go to the hallway. I’ll be out in minutes if you need help.

9 F 1 1.Textbooks or receipts in, write down your exam time on the format I gave you 2.See Exam review slides enclosed 3.SEE “TINTIN” STUDY FOR YOUR FINAL EXAM THIS WEEK! TOMORROW IS THE LAST DAY IF YOU DON’T HAVE AN EXAM!

10 Ex. C’est ma voiture! C’est mon livre! Ce sont mes voitures! Ce sont mes livres! Or, to express owning, you can say: C’est le livre de Bob. (It’s Bob’s book) C’est son livre. (It’s his book) C’est la voiture de Suzy.(It’s Suzy’s car) C’est sa voiture! (It’s her car)

11 Demonstrative adjectives: They demo! Ex. 1. J’aime ce livre. I love this book! 2. J’aime cette voiture. I love this car! 3. J’aime ces livres/ces voitures! I love these books/these cars! use “CET” (Masc/vowel or if there’s an H) 4. J’aime cet homme! I love this man!

12 Interrogative adjective: WHICH/WHAT Quelle heure est-il? Time to learn about (which/what) QUEL, QUELLE, QUELS & QUELLES! Quelle heure est-il? Time to learn about (which/what) QUEL, QUELLE, QUELS & QUELLES! Ex. 1. Quel livre aimes-tu? Which/what book do you like? 2. Quelle voiture aimes-tu? Which car do you like? 3. Quels livres aimes-tu? Which books do you like? 4. Quelles voitures aimes-tu? Which cars do you like?


Télécharger ppt "Lundi le 2 juin 2014. N’oubliez pas! A près d'un mois du départ de la 101ème édition du tour de France! https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19https://www.youtube.com/watch?v=khzUOJRhUSM#t=19."

Présentations similaires


Annonces Google