La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

Garnishes. Main course dishes and fish dishes sometimes have the vegetable garnish indicated as in integral part of the dish.

Présentations similaires


Présentation au sujet: "Garnishes. Main course dishes and fish dishes sometimes have the vegetable garnish indicated as in integral part of the dish."— Transcription de la présentation:

1 Garnishes

2 Main course dishes and fish dishes sometimes have the vegetable garnish indicated as in integral part of the dish.

3 Group 1 – garnishes associated with meat and poultry: boulangère bruxelloise Clamart Du Barry fermière florentine jardinière Judic Parmentier portugaise printanière Provençale Duxelles Rossini

4 Group 2 – The following group is associated with fish dishes: bonne femme Véronique dieppoise belle-meunière marinière Doria armoricaine

5 Group 3 - Miscellaneous niçoise milanaise indienne

6 The following garnishes are in common use but fall outside the classification so far. Au beurre noir Au beurre maître d’hôtel Au beurre noisette Aux croûtons Aux fines herbes royale

7 Pommes boulangère

8 Poulet Véronique

9 Poulet florentine

10 Tournedos Rossini

11 Homard armoricaine


Télécharger ppt "Garnishes. Main course dishes and fish dishes sometimes have the vegetable garnish indicated as in integral part of the dish."

Présentations similaires


Annonces Google