La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

FRANCE. CAZES MONDENARD Hello, we are the pupils.

Présentations similaires


Présentation au sujet: "FRANCE. CAZES MONDENARD Hello, we are the pupils."— Transcription de la présentation:

1 FRANCE

2 CAZES MONDENARD

3

4 Hello, we are the pupils

5 . Hello, My name is Antony. I am in CM1 at school. I am 9 years old. My grandmother and my grandfather are Spanish. I am half Spanish. My best friends are Colin and Helissende. My hobbies are football and motorbike. Bonjour, Je mappelle Antony. Jai 9 ans Je suis en CM1. Jaime le foot et la moto.Mon sport est le foot. Mon chanteur préféré cest Eminem. Jai un grand frère qui est au lycée il a 15 ans. Au revoir

6 Bonjour Je mappelle Axel. Jai 9 ans. Jaime les jeux vidéo. Je suis en CM2. Jai un frère, un père, Je nai plus de mère, elle est morte. Jaime la musique, le foot, je fais du judo, sur ce… Bisous Hi My name is Axel. I am in CM2 at school. I am 9 years old. In my family Ive got my dad. My mother is dead. My hobbies are video games, computer, sport, swimming. I have a playstation2 and an Xbox 360. My pets are fishes. My friends are: Jean, Tom, Rodrigo, Louise, Eva and Maxime. My best friend is Yousra. Goodbye

7 Hello, my name is Clara. I am in C M 2 at school. I am 9 years old. In my family,Ive got my father Paul,my mother Christelle, my little sister Soleane and my big sister Anais. My best friends are Joana,Lou-Anne and Louise. My pets are two dogs and one cat. My hobby are dance,piano, riding horse and singing. Good bye! Bonjour, je mappelle Clara. Jai 9 ans, je suis au CM2. J ai une grande sœur Anaïs et une petite sœur Soléane. Jai deux chiens et un chat. Jaime le bleu clair, les poires et les bananes. Je fais de la danse hip-hop et classique,du cheval,du chant et du piano. Au revoir

8 Hello, my name is Colin. I am in cm1 at school. I am 9 years old. In my family, there is my father, my mother and my brother Maxime. My hobbies are football, quad, motorbike computer, video games, and hip-hop. My pets are a dog and a cat. I come from the north of France. Bye Bye Bonjour Je mappelle Colin. Jai 9 ans. Je suis en cm1. Jai un frère Maxime. Jaime le foot, les quads et les motos. Jai un chien et un chat. Jaime le rap en musique.

9 My name is Elliot. I am CM2 at school. I am 10 years old. In my family, Ive got my dad Carle, my mum Michelle, my big brothers Alex and Simon. I come from England. I like video games. My best friends are Jean, Fabrice, Rodrigo, Florent, Tom, Julie, Maxime and Rachel. My hobbies are playing PS2, X box 360 and computers. My pets are 1dog and 5cats. I like LMFAO, hip-hop, swimming, dressing-up and dancing. Bye-bye. Bonjour je mappelle ELLIOT. Jai 10 ans, je suis un CM2. Jai deux grands frères. Jai aussi un chien et cinq chats. Jaime les PS2, les Xbox 360 et les ordinateurs. Jaime aussi les bonbons. Je suis un peu sympa, coquin ou coléreux. I am English and French. Jaime aussi Dragon Ball Z Budokai Tanquaichi 3.

10 Hello, my name is Eva. I am 10 years old. I am in cm2 at school. In my family Ive got 3 sisters Léony, Marylou, Lina. My best friends are Louise and Sybelia. I come from France. My hobbies are football and riding horse. My pets are dog, cat, rabbit. My favorite singers are Justin Bieber and Matysb Raps Bonjour, Je mappelle Eva. Jai 10 ans. Je suis en CM2. Jai trois sœurs : Léony, Marylou et Lina. Jai un chien, un chat et un lapin. J aime le rose. Mon chanteur préféré est JUSTIN BIEBER. Je fais du foot et du cheval.

11 Hi! My name is Eva. I am in CM2 at school. I am 10 year old. Ive got a big sister Elisa. My pets are a dog Flocon, two rabbits, plenty of fishes and hens. I play my guitar. My hobbies are dance, stitching and embroidery. Good bye Bonjour, Je mappelle Eva.J ai 10 ans et je suis en cm2. Jai une grande sœur Elisa : elle a 14 ans. Jai un chien et 3 lapins. Ma meilleur amie c est Lucie. Jadore la danse et la guitare. Ma couleur préférée est le bleu. Je suis bavarde… très bavarde ! à +

12 Hello my name is Jean. I am 9 years old. I am CM2. In my family, I ve got my father Olivier, my mother Amélie and my sister Viane. My pets are 2 dogs Laskia and Vampe, 2 cats Shadow and Hismaya. My hobbies are video game and piano. Bonjour je mappelle Jean. Jai 9 ans.Je suis en CM2. Jai une sœur, 2 chiens et 2 chats. Je fais du piano et jaime the fantasio 974 et Boblenonn, la X box 360, lordinateur et surtout Minecraft.

13 Hello, my name is Joana. I am 10 years old. My best friend is Clara. I like dance pool. My pets are turtle, cat, and golden fish. I am afraid of dogs. I come from Portugal. Je mappelle Joana, jai 10ans. Je suis en CM1. Jai quatre chats et six tortues. Jaime les chevaux, je suis montée à cheval. Je fais de la danse et de la guitare.

14 Hello my name is Julie. I am in CM1 at school. I am 9 years old. Ive got one dog named Emmy. Ive got two brothers and one sister. Good bye Bonjour je mappelle Julie. Jai 8 ans. Je suis en CM1. Jai deux frères, Fabrice et Bastien et une sœur. Jai un chien qui sappelle Emmy. Jélève des escargots. Ma chanteuse préférée cest Jena Lee.

15 Hello, My name is Lou-Anne. I am in CM1 at school. I am 9 years old. In my family, Ive got dad, mum and my sister Lise. My hobbies are charving and riding horse. My favorite singers are Tal and Martina Stossel. My pets are dog and turtle. My friends are Clara, Joana, and Eva. Good bye Bonjour. Je mappelle Lou-Anne. Jai 9 ans.Je suis en CM1. Dans ma famille, jai une sœur, des parents, un chien qui sappelle Sweety et jai une tortue. Jaime le dessin et les animaux. Ma chanteuse préférée est TAL. Bisous

16 Hello, my name is Lou. I am in CM1 at school. I am 8 years old. In my family, Ive got a big brother Tom. My hobby is riding bicycle. My father has 40 cows. Good bye. Bonjour Je mappelle Lou. Jai 8 ans, je suis en CM1. Jai un frère Tom. Je nai pas danimaux.Jaime les animaux. A lécole, Jaime la lecture. Comme sport je fais du vélo. Et jaime lécole.

17 Hello, my name is Louise. I am 10 years old. I am in CM2 at school. In my family, Ive got my dad, Gregory, my mum, Caroline and my sisters Hélissende and Camille. My best friends are Lucy, Coraline, Eva, Claire. My hobbies are theater, singing, horse riding, and snails. My favorite singers are Tal and Justin Bieber. My pets are a dog Rotchilde, two cats Ben and Nuts, a rabbit Symphony, a turtle Ninja, and twenty-nine snails, three horses Fripon, Vegas and Lascaux. I come from the north of France. GOOD BYE!!!! Bonjour, je mappelle Louise et jai 10 ans. Je suis en CM2. Jai deux sœurs Hélissende et Camille. Jai un chien, une tortue, un lapin, deux chats et trois chevaux. Jaime les chevaux et la couleur orange. Mes chanteurs et chanteuses préférés sont Tal et Justin Bieber. Je fais du théâtre et de la musique. Au revoir !!!

18 Hi, my name is Lucie. I am in CM1 at school. My pets are 2 horses. They are in my grandparents farm. I like riding horses. My favorites singers are: MPokora, Shyme and Skakira. My best friends are Eva and Sybelia, Rodrigo Tristan. Bye bye Je mappelle Lucie et jai 10 ans. Jaime les chevaux et jai 2 chevaux. Jai 2 chats et 6 chiens. Mon cheval est à la ferme de mes grands-parents. Mes chanteurs préférés sont Shakira, MPokora, Shym. Au revoir

19 HELLO My name is Maxime. I am ten years old. I am in CM2. I am my half Spanish In my family,Ive got dad Xavier, mum Laurence, one brother: Valentin My best friends are Antony, Rodrigo, Jean, Eliote, Colin, Théo My favorite singers are Maitre Gims -ACDC-NRJ Je mappelle Maxime Touron. Jai 10 ans. Jaime le foot et Maître Gims. Jai 1 frère qui sappelle Valentin. Je suis à demi Espagnol. Je suis en CM2. Je suis à lécole de Cazes Mondenard.

20 Hello My name is PAULA. I am 10 years old. I am in CM2 at school. IM my family, I got my father, my mother and my sister Alyssa. My hobby is riding horses. I come from England. My pets are 3 dogs, 2 rabbits, 2 cats, 2 horses and 1donkey. GOOD BYE Bonjour, Je mappelle Paula. Jai 10 ans.Je suis en CM2. Jai 2 lapins et 3 chiens. Jaime faire du cheval. I am english and french. Good bye

21 Hello My name is Rodrigo. I am 9 years old I am in CM2 at school. In my family Ive got: my dad Bruno, my mum Stephanie and my brother Angelo My favorite singers are: Justin bieber, Shakira, Sexion dassaut I come from Portugal. My best friends are - Maxime-Antony-Colin-Théo-Tom and Jean My pet is a dog. I like football GOOD BYE!!!!! Je mappelle Rodrigo. Jai 9 ans et demi, je suis en CM2. Jai un frère qui sappelle Angelo, mon père Bruno, ma mère Stéphanie. Jai un chien. Jaime le foot, les jeux vidéo, les Playstations, les chanteurs Shakira, Stomae, Justin Bieber. Je suis portugais.

22 Hello, my name is Tom. I am 10 years old. In my family, Ive got my dad Florent, mum Sandra. My best friends are Lucie and Eva. Ive got a sister Lou. My pets are one dog, four cats, plenty of goldfishes, plenty of cows, 50 hens and 118 snails. I like riding bicycle. Good bye Bonjour, Je mappelle Tom. Jai 10 ans. Je suis en CM2. Jai une sœur Lou. Elle a 9ans. Mon père a 40 vaches. Jai un chien 4 chats et des poules. Je fais du vélo. Jaime les frites.

23 Hello, My name is Valentin. I am in CM1 at school. I am 8 years old. My best friends are Colin, Anthony, Rodrigo and Maxime. My hobbies are computer, video games, football, BMX. My favorite singers are sexion dassaut and Orelsan. Bonjour je mappelle Valentin Jai 8 ans, je suis en cm1 Jaime faire du vélo, du foot de lordinateur et la PS2 et la X box 360 Je fais du foot. Jai un caractère de cochon et je me bas des fois.

24 Hello, My name is Yousra, I am in cm2 at school. I am 11 years old. In my family, Ive got 4 brothers and 1 sister. I come from Marocco. My favorite singers are Sexion dassaut. My best friend is Amelie. Bonjour, Je m appelle El ahrach Yousra. Je suis en cm2. Jai 4 frères et 1 sœur. Jaime un groupe de chanteurs qui sappelle Sexion d assaut. Je viens du Maroc.

25 Our classroom


Télécharger ppt "FRANCE. CAZES MONDENARD Hello, we are the pupils."

Présentations similaires


Annonces Google