By: Tianna Stewart Next
Instructions 1 st : click start 2 nd : choose which topic you want 3 rd : click on the answer that you think is right, if it’s wrong, click the big yellow back arrow, if it’s right, you will get an ingredient for the recipe. 4 th : when you get to the end of a topic, click the back arrow and choose the next topic. 5 th : when you finish the quiz, click the exit arrow and you will leave the quiz. Back
Credits Tianna Stewart: Creating this quiz Kyle Monda: Sending me the French Conversations Drew Ragiste: Letting me borrow her text book Grade 8: Answering my poll and other questions Back
Topics Leçon A Writing a letter Giving an Address Leçon B Writing a postcard Expressing emotion Describe Character Leçon C Answer a telephone call Ask to speak to someone Respond to a request to speak to someone Ask for information Give information
Lection A When writing a letter, what order is correct? Address, Date, Greeting, body, closing Address, Date, Greeting, body, closing Name, date, greeting, closure Date, greeting, closure
Correct!!! The Ingredient that you are receiving is... 3 tbsp. Unsweetened cocoa powder Click
Wrong... Click here to go back and try again
Lection A How would you tell someone you live in france, at 14 gableton gate???? France, 14 rue de gableton 14 rue de gableton porte, Paris, France 14 rue de gableton porte, Paris, France 14 gableton porte, paris, france
Correct!!! The Ingredient that you are receiving is... ½ cup Granulated sugar You have finished Leçon A, Click the arrow to go back and choose Leçon B Click
Wrong... Click here to go back and try again
Leçon B How would you write postcard to your grandma telling her that you’re moving? Chers Grand-mère, Je suis mouvement à France!!! beaucoup d’amour Grand-mère Je suis à mouvement!!! Querida abuela, Voy a mudar un France!!! Mucho amor
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... 2 eggs Click
Wrong... Click here to go back and try again
Leçon B How would you tell your teacher that you are felling sick and need to go home? Madame. Tu es malade. Mme. Tu suis malade. J’ai besoin de rentrer à la maison Mme. Tu suis malade. J’ai besoin de rentrer à la maison Mme. Je suis malade. J'ai besoin de rentrer à la maison. Mme. Je suis malade. J'ai besoin de rentrer à la maison.
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... 4 oz. Butter Click
Wrong... Click here to go back and try again
Leçon B How would you say the new girl seems nice La nueve chica es simpática La nouveau fille samble beau La nouvelle fille paraît bien
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... ¾ cup of flour Click the arrow to go back and choose Lection C Click
Wrong... Click here to go back and try again
Leçon C Comment pouvez-vous répondre à un appel téléphonique? Que voulez-vous? Que voulez-vous? Bonjour. Allo? Qui est a l’appareil? Allo? Qui est a l’appareil?
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... 1 tbsp. yeast cliquet
Faux Cliquez ici pour revenir en arrière et essayez à nouveau
Leçon C Comment pouvez-vous demander à parler à votre ami? Bonjour, mai je parle à Cayley? Est Cayley il y a? Cayley?
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... 3 pears cliquet
Faux Cliquez ici pour revenir en arrière et essayez à nouveau
Leçon C Comment pouvez-vous demander à parler à ta mère? Que voulez-vous? Que voulez-vous? Oui, un instant s’il vous pla î t Oui, un instant s’il vous pla î t Un moment
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... 1 tbs. Ginger powder cliquet
Faux Cliquez ici pour revenir en arrière et essayez à nouveau
Leçon C Comment pouvez-vous demander à votre nouvel ami, ce que son nom est? Comment t’appelles-tu? Que es tu nombre? Que es tu nombre? T’appelles tu?
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... Powdered sugar (decoration) cliquet
Faux Cliquez ici pour revenir en arrière et essayez à nouveau
Leçon C Comment pouvez-vous dire à quelqu'un de votre nom? Votre nom es... Yo soy... Je m’appelle...
Correctes l'ingrédient tu es recevoir est... More butter (for baking dish) cliquet
Faux Cliquez ici pour revenir en arrière et essayez à nouveau
La recette que vous recevez est… Chocolate Ginger Pear Fudge Cake Preheat oven to 350°F 1. Butter baking dish. 2. Peel pears. Cut into thick slices. Place slices, going from the center to the edges, on bottom of baking dish. It should look like a multi-tipped star. 2. Combine flour, yeast, ginger, and cocoa powder. Stir. 3. In another bowl mix the butter and sugar until it is smooth. 4. Stir in 2 eggs, one at a time into butter cream. Slowly add flour mixture. Stir until homogenous. 5. Pour batter into baking dish over pears. Bake for about 30 minutes. Check to see that the fondant is cooked by inserting the blade of a knife. If it comes out clean, it's done. If not, continue baking until finished. 6. Turn off the oven, leave fondant inside, with oven door open, for 10 minutes. 7. Sprinkle top with powdered sugar and serve slightly warm or cold. cliquet
Fini vous avez terminé le jeu-questionnaire!!! La recette est… Click to exit