La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

La présentation est en train de télécharger. S'il vous plaît, attendez

There are many dishes that are considered part of the nation's national cuisine today. Many come from high cooking, but others are regional dishes that.

Présentations similaires


Présentation au sujet: "There are many dishes that are considered part of the nation's national cuisine today. Many come from high cooking, but others are regional dishes that."— Transcription de la présentation:

1

2 There are many dishes that are considered part of the nation's national cuisine today. Many come from high cooking, but others are regional dishes that have become a norm across the country.

3 Il y a beaucoup de plats qui sont considérés une partie du nation' ; cuisine nationale des aujourd'hui. Beaucoup viennent de la haute cuisine, mais d'autres sont des plats régionaux qui sont devenus une norme à travers le pays.

4 French cuisine has evolved extensively over centuries. The national cuisine started forming in the Middle Ages due to the influence of the work of skilled chefs and various social and political movements. Over the years the styles of French cuisine have been given different names, and have been modified by various master-chefs. During their lifetimes, these chefs have been held in high regard for contributions to the culture of the country. The national cuisine developed primarily in the city of Paris with the chefs to French royalty, but eventually it spread throughout the country and was even exported overseas.

5 La cuisine française a évolué intensivement au-dessus des siècles. La cuisine nationale a commencé à former dans les Moyens Âges dus à l'influence du travail des chefs habiles et des divers mouvements sociaux et politiques. Au cours des années les modèles de la cuisine française ont été donnés différents noms, et modifiés par de divers maître-chefs. Pendant leurs vies, ces chefs ont été tenus dans l'grande estime pour des contributions à la culture du pays. La cuisine nationale s'est développée principalement dans la ville de Paris avec les chefs à la redevance française, mais par la suite elle a écarté dans tout le pays et même a été exportée outre-mer


Télécharger ppt "There are many dishes that are considered part of the nation's national cuisine today. Many come from high cooking, but others are regional dishes that."

Présentations similaires


Annonces Google