A Matter of Fat: Fat in Foods. Symbole de cuillère à thé = 4 grammes de gras.

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Transcription de la présentation:

A Matter of Fat: Fat in Foods

Symbole de cuillère à thé = 4 grammes de gras

Vegetables

Potatoes

Salads Which salad is highest in fat? Which salad is lowest in fat?

Fruit Desserts

Bread and Baked Goods

Breakfast Cereals

Pasta and Noodles Which pasta is the lowest in fat?

Other Grains

Milk

Yogourt

Cheese

Frozen Milk Products Which frozen milk product has the most fat?

Beef Which beef option has the lowest fat level?

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Tableau comparatif des sources de protéines Quantité : (75 g cuit) Bœuf (paré et grillé) Poulet (sans peau, rôti) Poisson NutrimentsBifteck de surlonge Bifteck d’intérieur de ronde Rosbif de côtes PoitrinePilonThon dans l’eau Saumon Sockeye (cuit) Calories Gras (g) Polyinsaturés (g) Mono insaturés (g) Saturés (g) 129 4,0 0,2 1,8 1, ,7 0,3 1,7 1, ,8 0,3 4,0 3, ,5 0,3 0,5 0, ,2 1,3 1,7 1,4 96 2,2 0,8 0, ,2 1,8 4,0 1,4

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